Un ultim omagiu…..

Astăzi, 19.03.2021, în jurul prânzului, trupul neînsuflețit al doamnei profesor Răducan Grigore Maria va fi depus la capela bisericii din localitatea Greceanca.

Înmormântarea va avea loc duminică, 21.03.2021, ora 12.00, la cimitirul din localitatea Greceanca.

Rămas bun, doamna profesoară…

Școala este în lacrimi…

 

Miercuri, 17.03.2021, doamna profesoară Răducan-Grigore Maria a plecat furtunos dintre noi, în urma unui grav accident rutier.

Profesoară, colegă, soție, doamna va rămâne în inimile noastre un model al nostru şi al multor generaţii pe care le-a ocrotit cu blândețea și căldura sa. Cu o eleganţă aristocratică, cu profunzimea sa ştiinţifică, cu meticulozitatea lucrului finalizat mereu cu succes, cu umorul ei fin şi cu o metaforă a zâmbetului inegalabil, doamna profesoară va fi mereu în inimile noastre. Imaginea Omului frumos care a fost și faptele sale rămân în amintirea tuturor celor care au cunoscut-o.  Drum bun, DOAMNA PROFESOARĂ, în misiunea dumneavoastră spirituală, care nu putea fi alta decât Eternitatea!  Drum bun, pe căile ascunse ale vegherii din ceruri! Știm că ne veţi privi cu același optimism, umor şi iubire, ca un părinte exigent şi bun!